2020 Plus

0
0
2020 Plus

Om spil «2020 Plus»

Velkommen til 2020 Plus, den nyeste og mest vanedannende version af det klassiske blokpuslespil! I dette spil er dit mål strategisk at placere grupper af tre tilfældigt formede blokke på brættet. Dit mål er at fylde hele rækker eller kolonner for at rydde blokkene og optjene point.

For at spille skal du blot trække og slippe klodserne på brættet. Placer dem på en måde, så du kan skabe komplette rækker eller kolonner. Når en række eller søjle er fyldt helt op, bliver blokkene i den ryddet, så der bliver plads til nye blokke.

Pas på, at blokkene ikke stabler sig op til toppen af brættet, da det vil afslutte spillet. Hold brættet så frit som muligt ved at placere klodserne strategisk, så de danner sammenhængende rækker eller søjler. Jo flere rækker eller kolonner, du rydder på én gang, jo højere bliver din score.

Når du fortsætter med at spille, bliver spillet mere udfordrende, da blokkene dukker op hurtigere. Er du klar til at tage udfordringen op og nå den højeste score? Spil 2020 Plus gratis nu og se, om du kan blive den ultimative mester i blokpuslespil!